Siirry sisältöön

SÄHKÖSUUNNITTELU

Korkealaatuiset sähkösuunnitelmat

Mielestämme paras mahdollinen tulos saavutetaan, kun prosessin kaikki osat toteutuvat synergisesti. Siksi tarjoamme asiakkaillemme tehokkaan ja kattavan palvelukonseptin heti suunnittelusta lähtien.

Porvoon Teollisuussähkö tarjoaa korkealaatuisia sähkösuunnittelupalveluita asiakkaillemme. Olemme erikoistuneet veneiden ja erilaisten koneiden sähkösuunnitteluprojekteihin, Suunnittelemme myös asuin- ja toimistorakennuksia, sekä teollisuus- ja julkisia tiloja.

Asiakkaamme tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja siksi varmistamme aina, että suunnitelma täyttää kaikki tarvittavat standardit ja määräykset. Lisäksi tarjoamme myös asennuspalveluita, joten voit luottaa siihen, että suunnitelma myös toteutuu ammattitaitoisesti ja turvallisesti.
Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua suunnitteluprojektissasi.
4
3
5

Meiltä myös räätälöidyt kytkinpaneelit ja -keskukset

Suunnittelemme ja rakennamme myös räätälöityjä kytkinpaneeleita ja -keskuksia. Toteutamme sähkö- ja muita teknisiä järjestelmiä sekä saneerauksia yksityis- että yksityisasiakkaille. Meillä on lisäksi monipuolista kokemusta erilaisten yrityksien aliurakointitöistä, joten meihin voit luottaa projektissa kuin projektissa.

Lähdemme liikkeelle sinun tarpeistasi

Suunnitteluprosessimme alkaa aina asiakkaan tarpeiden kartoituksesta ja yhdessä asiakkaan kanssa määrittelemme tarvittavat sähköjärjestelmät ja niiden toiminnallisuudet.  Käytämme suunnittelussamme aina alan uusimpia teknologioita ja pitkälle kehitettyjä suunnitteluohjelmistoja. Näin voimme varmistaa, että suunnitelma on toteutuskelpoinen ja vastaa asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia.

 

Porvoon Teollisuussähkö Oy | Puh. 0400 373 656 | Urakoitsijantie 15 A 2, 06450 Porvoo

Vieritä ylös