Siirry sisältöön

SÄHKÖSUUNNITTELU

Sähkösuunnittelu luotettavasti ja tarpeenmukaisesti

Mielestämme paras mahdollinen tulos saavutetaan, kun prosessin kaikki osat toteutuvat synergisesti. Siksi tarjoamme asiakkaillemme tehokkaan ja kattavan palvelukonseptin heti sähkösuunnittelusta lähtien, luotettavasti ja tarpeenmukaisesti.

Porvoon Teollisuussähkö tarjoaa korkealaatuisia sähkösuunnittelupalveluita asiakkaillemme, luotettavasti ja tarpeenmukaisesti.. Olemme erikoistuneet veneiden ja erilaisten koneiden sähkösuunnitteluprojekteihin, suunnittelemme myös asuin- ja toimistorakennuksia, sekä teollisuus- ja julkisia tiloja. Suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaiden tarpeista.

Asiakkaamme tyytyväisyyden lisäksi on meille hiedän turvallisuus erittäin tärkeä asia ja siksi varmistamme aina, että suunnitelma täyttää kaikki tarvittavat standardit ja määräykset. Lisäksi tarjoamme myös asennuspalveluita joten voit luottaa siihen, että suunnitelma myös toteutuu ammattitaitoisesti ja turvallisesti.
Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua suunnitteluprojektissasi. Löydämme yhdessä juuri teille sopivin ratkaisu.
Sähkösuunnittelu luotettavasti ja tarpeenmukaisesti
Sähkösuunnittelu luotettavasti ja tarpeenmukaisesti
Sähkösuunnittelu luotettavasti ja tarpeenmukaisesti

Meiltä myös räätälöidyt kytkinpaneelit ja ohjauskeskukset

Suunnittelemme ja rakennamme myös räätälöityjä kytkinpaneeleita, kaapelisarjoja ja keskuksia. Toteutamme sähkö ja muita teknisiä järjestelmiä sekä saneerauksia yksityis- että yksityisasiakkaille. Meillä on lisäksi monipuolista kokemusta jo osaamista erilaisten yrityksien aliurakointitöistä, joten meihin voit luottaa projektissa kuin projektissa. Luottamuksesta kertoo pitkäaikaiset yhteistyökumppanit sekä ympäri Suomea ja maailmaa liikkuvat meillä sunniteltuja veneitä ja teollisuuskoneita.

Lähdemme liikkeelle sinun tarpeistasi

Meille asiakkaidemme tyytyväisyys ja tarpeiden huomioonotto on tärkeitä asioita. Siksi suunnitteluprosessimme alkaa aina asiakkaan tarpeiden kartoituksesta ja yhdessä asiakkaan kanssa määrittelemme tarvittavat sähköjärjestelmät ja niiden toiminnallisuudet.  Käytämme suunnittelussamme aina alan uusimpia teknologioita ja pitkälle kehitettyjä suunnitteluohjelmistoja. Näin voimme varmistaa, että suunnitelma on toteutuskelpoinen ja vastaa asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia.

 

Miski valita meidät?

 

  • Asiakaslähtöisyys: Kuuntelemme tarkasti asiakkaiden tarpeita ja toiveita ja pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Yhteistyö asiakkaiden kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta lopputulos vastaa odotuksia ja tarpeita.
  • Luotettavuus: Toteutamme työmme aina sovitussa aikataulussa ja pidämme kiinni asetetuista budjeteista. Pidetään myös asiakkaat jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä ja muutoksia tai parannuksia tehdään tarpeen mukaan matkan varrella.
  • Laadukas työnjälki: Panostamme aina työn laatuun ja pyrimme saamaan aikaan kestäviä ja toimivia sähköjärjestelmiä. Tavoitteemme on asiakkaiden täysi tyytyväisyys ja asiakkaiden antama positiivinen palaute onkin parasta kiitosta, mitä voimme saada.

Tarjoamme palveluitamme niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.  Saat ammattimaisen yhteistyökumppanin joka luo suunnitelman luotettavasti ja tarpeenmukaisesti. Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne.

Porvoon Teollisuussähkö Oy | Puh. 0400 373 656 | Urakoitsijantie 15 A 2, 06450 Porvoo

Vieritä ylös