Venesähkötyöt

- Kaikki osaaminen saman katon alta -

Olemme erikoistuneet vaativien venesähkötöiden toteuttamiseen. Toteutamme venesähkösuunnittelua ja -asennusta sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt venesähkötyöt

Erilaiset venesähkötyöt kuuluvat ydinosaamiseemme. Toteutamme runsaasti uudisvenetuotannon sähkösuunnittelua ja -asennuksia. Tarvittaessa teemme sähkösuunnittelua ja -asennusta myös yksityisesti rakennettaviin veneisiin. Olethan siis meihin yhteydessä, mikäli tarvitset mitä tahansa veneen sähkötöihin liittyvää palvelua!

Venesähkötyöt ammattitaidolla
Venesähkötöiden ammattilainen

Veneiden sähkötyöt pitkällä kokemuksella

Erilaiset venesähkötyöt ovat kuuluneet palveluihimme jo vuosikymmenten ajan. Toimitamme erilaisia sähköjärjestelmiä niin työ-, viranomais- kuin vapaa-ajankin veneisiin.

Ydinosaamiseemme kuuluvat erityisesti alumiiniveneiden vaativien sähköjärjestelmien suunnittelu ja toteutus.

Olemme muun muassa toteuttaneet sähköjärjestelmiä huippulaatuisista veneistään tunnetulle Brizo Yachtsille. Pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihimme kuuluu myös Lamor Corporation vuodesta 2007 asti. Toteuttamillamme sähköjärjestelmillä varustettuja veneitä on muun muassa Tanskan merivoimien käytössä.

Meiltä myös räätälöidyt kytkinpaneelit ja -keskukset

Me myös suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä kytkinpaneeleita ja -keskuksia. Toteutamme sähkö- ja muita teknisiä järjestelmiä sekä saneerauksia myös yksityisasiakkaille. Meillä on lisäksi monipuolista kokemusta veneveistämöiden aliurakointitöistä.

Lähdemme liikkeelle sinun tarpeistasi

Porvoon Teollisuussähkö perustettiin vuonna 1997. Tavoitteena oli vastata asiakkaiden tarpeisiin saada korkeatasoista ja mutkatonta sähköalan palvelua huolimatta siitä, oliko kyse kiinteistöautomaatiotöistä, teollisuuden energiajakojärjestelmistä tai vaikkapa pienemmästä kodin sähköasennuksesta.

Oma intohimomme veneitä kohtaan kuitenkin johti osaamisen laajentamiseen myös venesähkötöihin. Nykyään erilaiset venesähkötyöt muodostavat ison osan asiakastöistämme ja erittäin korkeatasoista työnjälkeämme arvostavat myös monet kansainväliset venevalmistajat.

Meriteollisuuden erikoisosaamisemme kuuluvat muun muassa seuraavat palvelut:

  • järjestelmien suunnittelu ja toteutus
  • kuntokartoitukset
  • konsultoinnit
  • laitteistojen toimitukset
  • komponenttien toimitukset
  • asennustyöt
  • navigaatiojärjestelmien toimitus ja asennus
  • johdinsarjojen valmistus
  • katkaisinpaneelien suunnittelu ja toimitus
  • järjestelmien modernisointi

Venesähkötöissä huippulaadukas työnjälki on tavaramerkkimme.

Porvoon Teollisuussähkö Oy
Y-tunnus 1080049-0

Puh: 0400 373 656
24h Päivystyspuhelin: 0400 373 656

Urakoitsijantie 15 A 2
06450 Porvoo