Siirry sisältöön

KIINTEISTÖAUTOMAATIO

Kiinteistöautomaation osaaminen yhdistyy hyvään asiakaspalveluun

Porvoon Teollisuussähköllä kiinteistöautomaation ja sähköalan osaaminen yhdistyvät hyvään asiakaskokemukseen. Meidän kauttamme paikalle saapuu sähkömies, joka on valmis ystävälliseen asiakaspalveluun ja omien jälkiensä siivoamiseen. Myös laskutusmallimme on selkeä, sillä käytämme aina tuntikohtaista laskutusta. Meiltä et koskaan saa vaikeaselkoisia laskuja, vaan avoimen selvityksen siitä, mihin kiinteistöautomaatiossa on todella käytetty aikaa.

Teollisuuden erikoisosaamiseemme kuuluvat muun muassa:

  • käytönvalvojan tehtävät
  • kuntokartoitukset
  • ATEX ympäristön vaativat järjestelmät
  • keskuksien suunnittelu, toimitus ja asennustyöt
  • koneiden ja laitteiden vianetsintä ja -korjaustyöt
  • DC-järjestelmien johtosarjojen suunnittelu ja toimitus
  • kiinteistöautomaation kunnossapito
  • kiinteistön sähköjärjestelmien modernisointi
  • projektikohtaisten keskuksien, kytkentäkoteloiden ja 12- ja 24 VDC järjestelmien johtosarjojen  toimitus

Kiinteistöautomaatio vuosikymmenten kokemuksella

Porvoon Teollisuussähkö on jo kaksikymmentä vuotta sitten perustettu vastaamaan siihen tarpeeseen, jota sähköalan palveluja ja erityisesti kiinteistöautomaatiota kohtaan oli.

Vuodesta 1997 toiminnassa ollut yrityksemme tarjoaa monialaista ja korkealaatuista sähköalan palvelua, tarvitsitpa sitten 24 VAC kiinteistöautomaatio- tai 600 VAC teollisuuden energiajakelujärjestelmiä. Erikoisosaamistamme ovat vaativat sähkötyöt. Meillä on ainutlaatuista osaamista automaatiojärjestelmiin, kiinteistöautomaatioon ja verkkojännitteisiin järjestelmiin liittyen.

Porvoon Teollisuussähköllä ratkaisemme vaativatkin kiinteistöautomaatioon liittyvät ongelmatilanteet.

Kattavaa osaamista teollisuuden alalla

Meidät tunnetaan erityisesti hyvästä ongelmanratkaisukyvystämme ja hyvin monialaisesta osaamisestamme teollisuuden alalla. Vuosikymmenten kiinteistöautomaatio kokemus takaa, että pystymme ratkaisemaan haastavimmatkin tilanteet siihen liittyen. Pitkäaikaisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa kunnat ja rakennuttajat. Yrityspuolen asiakkaisiimme lukeutuvat esimerkiksi Porvoon Yrityskiinteistöt, Brunbergin Makeistehdas, Porvoon kaupunki ja OP-System.

Tiedämme, että kiinteistöautomaatiota monialaisesti tunteville sähkömiehille on kysyntää. Meillä on osaamista ja uskallusta erilaisiin automaatioon liittyviin sähkötöihin. Pitkän kokemuksemme myötä pystymme tekemään muutoksia myös esimerkiksi vanhempiin hälytys- tai ryhmäkeskuksiin ilman, että järjestelmiä täytyy aina kokonaan uusia.

Meiltä myös pienet sähkötyöt ja venesähkötyöt

Olemme työskennelleet historiamme aikana monien järjestelmien parissa, esimerkkeinä kiinteistöautomaation, viljankuivureiden, ruokateollisuuden, kokoonpano- ja koneistuskoneiden laiva-, off-shore- ja öljyntorjuntajärjestelmät. Meiltä onnistuvat monipuolisesti niin korjaus-, modernisointi- kuin kunnostustyöt.

Lue klikkaamalla lisää venesähkötöistä tai sähköautojen latausasemista.

Meillä on erilaisista sähkötöistä ja kiinteistöautomaatioista usean vuosikymmenen kokemus ja tiedämme, että asiakkaamme arvostavat laatua ja siistiä työnjälkeä. Meiltä saat asiantuntevan sähkömiehen nopeasti paikalle tarvittaessa myös pienempien sähkötöiden toteutusta varten.

Porvoon Teollisuussähkö Oy | Puh. 0400 373 656 | Urakoitsijantie 15 A 2, 06450 Porvoo

Vieritä ylös