Kiinteistöautomaatio

- Kaikki osaaminen saman katon alta -

Porvoon Teollisuussähköllä ratkaisemme vaativatkin kiinteistöautomaatioon liittyvät ongelmatilanteet.

Kiinteistöautomaatio vuosikymmenten kokemuksella

Porvoon Teollisuussähkö on jo kaksikymmentä vuotta sitten perustettu vastaamaan siihen tarpeeseen, jota sähköalan palveluja ja erityisesti kiinteistöautomaatiota kohtaan oli.

Vuodesta 1997 toiminnassa ollut yrityksemme tarjoaa monialaista ja korkealaatuista sähköalan palvelua, tarvitsitpa sitten 24VAC kiinteistöautomaatio- tai 600VAC teollisuuden energiajakelujärjestelmiä. Erikoisosaamistamme ovat vaativat sähkötyöt, ja meillä onkin ainutlaatuista osaamista automaatiojärjestelmiin ja verkkojännitteisiin järjestelmiin liittyen.

Kattavaa osaamista

Meidät tunnetaan erityisestin hyvästä ongelmanratkaisukyvystämme ja hyvin monialaisesta osaamisestamme teollisuuden alalla. Vuosikymmenten kiinteistöautomaatio kokemus takaa, että pystymme ratkaisemaan haastavimmatkin tilanteet siihen liittyen. Pitkäaikaisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa kunnat ja rakennuttajat. Yrityspuolen asiakkaisiimme lukeutuvat esimerkiksi Porvoon Yrityskiinteistöt, Brunbergin Makeistehdas, Porvoon kaupunki ja OP-System.

Tiedämme, että kiinteistöautomatiikkaa monialaisesti tunteville sähkömiehille on kysyntää. Meillä on osaamista ja uskallusta erilaisiin automaatioon liittyviä sähkötöitä. Pitkän kokemuksemme myötä pystymme tekemään muutoksia myös esimerkiksi vanhempiin hälytys- tai ryhmäkeskuksiin ilman, että järjestelmiä täytyy aina kokonaan uusia.

Kiinteistöautomaation osaaminen yhdistyy hyvään asiakaspalveluun

Porvoon Teollisuussähköllä sähköalan osaaminen yhdistyy hyvään asiakaskokemukseen. Meidän kauttamme paikalle saapuu aina sähkömies, joka on valmis ystävälliseen asiakaspalveluun ja omien jälkiensä siivoamiseen. Myös laskutusmallimme on selkeä, sillä käytämme aina tuntikohtaista laskutusta. Meiltä et koskaan saa vaikeaselkoisia laskuja, vaan avoimen selvityksen siitä, mihin aikaa on todella käytetty.

Teollisuuden erikoisaosaamiseemme kuuluvat muun muassa:

  • käytönvalvojan tehtävät
  • kuntokartoitukset
  • ATEx ympäristön vaativat järjestelmät
  • Keskuksien suunnittelu, toimitus ja asennustyöt
  • Koneiden ja laitteiden vianetsintä ja -korjaustyöt
  • DC-järjestelmien johtosarjojen suunnittelu ja toimitus
  • Kiinteistöautomaation kunnossapito
  • Kiinteistön sähköjärjestelmien modernisointi
  • Projektikohtaisten keskuksien, kytkintäkoteloiden ja 12- ja 24VDC järjestelmien johtosarjojen  toimitus

Meiltä myös pienet sähkötyöt ja venesähkötyöt

Olemme työskennelleet historiamme aikana monien järjestelmien parissa, esimerkkeinä kiinteistöautomaation, viljankuivureiden, ruokateollisuuden, kokoonpano- ja koneistuskoneiden laiva-, off-shore- ja öljyntorjuntajärjestelmät. Meiltä onnistuvat monipuolisesti niin korjaus-, modernisointi kuin kunnostustyöt. Lue lisää venesähkötöistä.

Meillä on erilaisista sähkötöistä ja kiinteistöautomaatioista usean vuosikymmenen kokemus ja tiedämme, että asiakkaamme arvostavat laatua ja siistiä työnjälkeä. Meiltä saat tarvittaessa asiantuntevan sähkömiehen nopeasti paikalle myös pienempien sähkötöiden toteutusta varten.

Porvoon Teollisuussähkö Oy
Y-tunnus 1080049-0

Puh: 0400 373 656
24h Päivystyspuhelin: 0400 373 656

Urakoitsijantie 15 A 2
06450 Porvoo